Flaggspelet 14

Gissa vilket land flaggan tillhör och vinn Minitrisslotter!

Välkommen till Flaggspelet. Här kan du tävla helt gratis! Vill du vara med i tävlingen svarar du bara på frågan nedan, fyller i formuläret och skickar. Enkelt!

I Flaggspelet har du chansen att vinna Minitrisslotter. På Minitriss kan du sedan vinna upp till 100.000 kronor direkt på skrapet. Bland dem som svarar rätt lottar vi fram tre vinnare. Varje vinnare får två lotter.

Senast den 4 april 2024 vill vi ha ditt svar. Lycka till!

Kan du inte se flaggan? Klicka här!

Jag samtycker till att uppgifter som jag lämnar direkt eller indirekt genom att använda Egmontkoncernens tjänster och erbjudanden tillsammans med övriga uppgifter kan användas inom Egmont för marknadsföring via e-post, digitala kanaler, SMS och röstmeddelande. Samtycket är giltigt till dess att jag själv säger upp det och är inte beroende av eventuella köp. Vinnarna koras av en jury bestående av personal från Story House Egmont AB. Vinnarnas namn publiceras på hemmetsjournal.se. Juryns beslut kan ej överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Målsmans tillstånd krävs för deltagare under 18 år. Se fullständiga villkor här.
Scroll to Top