Veckans Sverigelotter 12

Ta chansen att tävla om Sverigelotter varje vecka!

Annons

Sverigelotten är föreningslivets egen skraplott från Folkspel. Allt överskott från Sverigelotten går oavkortat till svenskt föreningsliv och främjandet av hälsa, integration och respekten för andra.

Med Sverigelotten får du bokstavligen allt på en gång – vinsten, chans på 25 miljoner kronor och förmånen att göra nytta. Nu får du dessutom ytterligare en vinstchans i ett extra skrapfält. Och är du redan en vinnare har du i samma skrapfält möjlighet att dubbla vinsten.

Varje vecka drar vi fem vinnare som får varsin lott. Lycka till!

Obs! Du måste vara minst 18 år för att få tävla.

Senast den 31 mars 2024 behöver vi ditt svar.

Jag samtycker till att uppgifter som jag lämnar direkt eller indirekt genom att använda Egmontkoncernens tjänster och erbjudanden tillsammans med övriga uppgifter kan användas inom Egmont för marknadsföring via e-post, digitala kanaler, SMS och röstmeddelande. Samtycket är giltigt till dess att jag själv säger upp det och är inte beroende av eventuella köp. Vinnarna koras av en jury bestående av personal från Story House Egmont AB. Vinnarnas namn publiceras på hemmetsjournal.se. Juryns beslut kan ej överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Målsmans tillstånd krävs för deltagare under 18 år. Se fullständiga villkor här.
Annons
Scroll to Top