Du behöver
- 50 g smör
- 50 g vit choklad
- 2 st ägg
- 1.25 dl strösocker
- 1 dl vetemjöl
- 0.5 tsk vaniljpulver
- rivet skal av 1 lime
- 2 msk rostad kokos
Garnera med
florsocker
Servera med
crème fraîche
färska bär
Gör så här
Smält smöret och ta från värmen. Blanda ner chokladen i smöret och rör tills den smält.
Vispa ägg och socker pösigt. Vispa ner chokladsmöret. Tillsätt mjöl, vaniljpulver, limeskal och kokos. Vispa till en jämn smet.
Ställ 4 stora muffinsformar på en plåt, de ska rymma cirka 1,5 dl. Häll i smeten.
Grädda mitt i ugnen i 175 grader tills smeten har stelnat, men fortfarande är kladdig i mitten, cirka 15 minuter. Låt svalna.
Pudra över florsocker vid servering. Servera med en klick crème fraiche och bär.