Inspirationstidningen Kom igång 50 plus är nu här!

Egmont Publishing med hälsoredaktör Malin Gavelin i spetsen lanserar nu tidningen Kom igång 50 plus - tidningen som ska möta det växande träningsintresset hos den mogna delen av befolkningen.

Efter en enkät gjord av Egmont där 2800 seniorer medverkat visade resultatet att allt fler i den mogna målgruppen väljer en mer aktiv livsstil idag. Undersökningen visar att nästan 2 av 3 tränar minst 1-2 gånger i veckan och nästan 1 av 3 tränar 3 gånger eller mer per vecka.

Detta la grund för den nylanserade tidningen Kom igång 50 plus, som Malin Gavelin varit redaktör för.

– I min roll som hälsoredaktör på Egmont Publishing har jag mycket kontakt med läsare i 50-plusåldern och jag har märkt att intresset för träning och rörelse är väldigt stort i den här gruppen. 

Tidningen fokuserar inte enbart på de som är aktiva idag, utan även på de som har svårt att finna motivationen till att komma igång med träningen – på riktigt.

– I Kom igång 50 plus finns något för alla – både för den vana motionären och för soffpotatisen som drömmer om att komma igång. Vi bjuder på massor med tips och råd på vägen mot ett rörligare liv, inspirerande reportage och inte minst 30 enkla övningar som du kan göra hemma eller under promenaden, säger Malin Gavelin.

I den 84 sidor fullmatade tidningen får vi bland annat möta 86-åriga ballerinan Birthe som är fast besluten att göra sin sista piruett vid 100 års ålder och senior-PT:n Sofia Åhman, känd från bland annat Go’kväll på SVT, som guidar oss genom tips och lätta övningar.

Tidningen är fylld av inpirerande reportage om allt från hur du finner mod till att gå till gymmet till hur du kan styrketräna på vardagsrumsgolvet – här finns något för alla!

Tidningen finns att köpa i butik eller att beställa på www.dintidning.se/komigang.

Trevlig läsning!

Scroll to Top