• Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Romantik, mys - och sorg väntar i säsong 3 av Mandelmanns!

  Under två säsonger har Marie och Gustav Mandelmann tagit svenska folkets hjärtan med storm. De har inspirerat både till livsstil och med sina varma personligheter. Tisdagen 8 januari är det premiär för säsong 3.

  Romantik, mys - och sorg väntar i säsong 3 av Mandelmanns!

  "Mandelmanns gård" hade premiär i TV4 och den första säsongen blev snabbt en tittarsuccé. Programmet vann tre priser på tv-galan Kristallen – årets tv-program, årets livsstilsprogram och årets tv-personlighet.

  I fjol blev det klart att en säsong 3 skulle börja spelas in, med start i mars 2018.

  - Tittarna älskar Gustav och Marie. Det känns jättekul att få ge tittarna ännu mera Mandelmann, säger Åsa Örtengren, pressansvarig på TV4, till Ystads Allehanda.

  Som vanligt blir det mycket pyssel, mys och härligheter när säsong 3 drar igång. Precis som vi är vana vid att möta livet på gården hos Mandelmanns. Men precis som för övriga bönder i Sverige slog även torkan till hos Mandelmanns.

  – Vi har ställts inför otroliga utmaningar. På sätt och vis är det en sorgligare säsong, säger Marie Mandelmann.

  Torkan ledde till att Marie och Gustav Mandelmann var tvungna att slakta fler djur än vad de vanligtvis gör. Att få nog med foder skulle visa sig bli ett enormt problem.

  – Folk har fått köpa foder från Polen och Tjeckien och vi hoppades in i det längsta att vi inte skulle behöva göra det. Det var ett väldigt hårt bakslag, säger Marie Mandelmann till Helsingborgs Dagblad.

  Sorg och lycka i säsong nummer tre alltså - Mandelmanns gård startar ikväll tisdag kl 20 på TV4!
 • Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!