• Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Redaktionens 7 bästa tips inför loppisbesöket!

  Under sommarens alla loppisar och ett myller av människor kan det vara svårt att finna både energi och motivationen för att hitta de där guldkornen vi alla drömmer om. Hemmets Journal listar de bästa fynden för att du ska gå hem med både loppisfynd och ett glatt humör!

  Redaktionens 7 bästa tips inför loppisbesöket!

  1. Ta med dig ordentligt med kontanter i olika valörer! Många försäljare har dåligt med växelpengar - då uppskattas tiokronor, tjugolappar och femtiolappar enormt. 

  2. Ta med en väska! Det är lätt att tänka att du bara ska handla lite - rätt som det är börjar du fynda loss. Då kommer du tacka dig själv för att du tog med en rejäl väska att bära hem fynden i.

  3. Skor. Se till att ha skönt på fötterna!

  4. Se potentialen i föremål som vid första uppsyn kanske inte är något anmärkningsvärt. Vad kan lite målarfärg göra med just den krukan?

  5. Var nyfiken. Kika inte bara på det längst fram på ett bord. Lyft, titta under och bakom.

  6. Samla på dig loppishistoria! Försäljaren framför dig kanske har många anekdoter om stolen du precis står inför att köpa. Du vet aldrig vilka historier du kan trilla över via gamla föremål. Fråga på!

  7. Pruta är en konst och ska göras med respekt av försäljaren - men det är roligt när båda parter går ur ett köp nöjda! Pruta loss under ansvar!

  En trevlig loppissommar önskar vi på Hemmets Journal. Här kan du läsa om redaktionens egna bästa loppisfynd!

 • Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!