• Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Sommarhoroskop: Heikki Vesa ger dig svaren

  Den svenska sommaren väcker livsandarna till nytt liv. Äntligen tid för semester och återhämtning med nära och kära under sköna lata dagar. Men hur blir det med kärlek och relationer? Är ekonomin i gott skick? Och väntar kanske spellyckan på att slå till? Vår älskade astrolog Heikki Vesa har konsulterat stjärnorna och berättar hur just din sommar blir!

  Sommarhoroskop: Heikki Vesa ger dig svaren

  VÄDUREN 20 mars – 19 april
  Får uppleva ny kärlek

  KÄRLEK
  Stjärnorna visar att du får en skön och avkopplande sommar. Tryggheten dominerar ditt kärleksliv och enligt stjärnorna verkar du vara mycket nöjd. Söker du efter en ny relation så visst kan du komma att möta kärlekslycka och det kan ha med en semesterresa att göra.

  ARBETE
  Trots att du njuter av fina och avkopplande miljöer kommer du att ägna kraft åt arbetslivet. Men enligt stjärnorna gäller det att ha kontroll över din insats så att du inte ägnar dig för mycket åt jobbet under sommaren.

  EKONOMI OCH SPEL
  Ekonomiskt bör du ha en uppbyggande och bra tid och du kan nog kosta på dig litet extra eleganta inköp att klä och pigga upp dig med. Är det så att du känner för att våga testa ett spel så använd dig först och främst av ditt lyckotal.

  Lyckotal är 3.

  OXEN 20 april – 20 maj
  Värdepapper ger framgång

  KÄRLEK
  Den kärlek som du redan har vid din sida ska vara den allra bästa så försök att kramas mer än strida. Tillfällig kärlek kan vara nog så rar men ingenting mot ett tryggt förhållande i raraste kärlekslycka.

  ARBETE
  Arbete ska vara till din fördel och det beror på att du har ett bra sätt att leda andra. Du har också ett konstnärligt sinnelag och kan konsten förnya miljön runt omkring dig.

  EKONOMI OCH SPEL
  Din börs kan naturligtvis känna sig litet svag ibland men trots detta så klarar du din ekonomi på ett bra sätt. Är det så att du vill testa din vinstchans i ett spel så är sommarens bästa vinstsiffra ditt lyckotal. Ett köp av värdepapper kan också innebära framgångslycka men även ett spel på Lotto eller köp av en lott kan vara rätt val.

  Lyckotal är 6.


  TVILLINGARNA 21 maj – 20 juni
  Hittar nytt härligt boende

  KÄRLEK
  Enligt mina stjärnor så ska du kunna ha det både rart och kärleksfullt och sommaren bör vara både ljus och rart omkramande för dig. Det kan vara så att många födda i tecknet kommer att förändra sitt boende och få det både elegantare och smartare gällande bostad.

  ARBETE
  Du kan få ett mer utvecklande arbete och det får dig att skina som en sol av glädje. Det kan röra sig om skola eller inom ett medieföretag. Som arbetskollega är du verkligen omtyckt och andra lyssnar på dina åsikter.

  EKONOMI OCH SPEL
  Du tycks ha full kontroll över ekonomin. Visserligen kan det vara så att du kommer att investera i såväl ditt boende som din arbetsmiljö. Det är rätt att göra. Vill du testa ett spel så kan det vara genom spel på hästar som du har störst vinstchans.
  Lyckotal är 9.

  KRÄFTAN 21 juni – 21 juli
  Möter kärleken på havet

  KÄRLEK
  Den kärlek du har vid din sida fortsätter nog att vara din och det i käraste tappning. Söker du en ny vän att få kramas med så kan det vara rätt att under sommaren pröva på en båttur. Det skrattas mycket i din miljö så kärleken ska vara av trivsam sort.

  ARBETE
  Arbete ska tydligen ge dig framgång och det kan vara så att du får chans till att avancera inom ditt arbetsområde, men stjärnorna tror inte att du kommer att acceptera utmaningen. Det som har med vård att göra kan bli extra framgångsrikt.

  EKONOMI OCH SPEL
  Din ekonomi klarar sig på en god nivå. Vill du testa på ett spel så kan det vara genom spel på sifferspel som Keno eller Lotto som du vinner en slant så skön. Ditt lyckotal är laddat med vinstchanser i sommar så satsa på det.

  Lyckotal är 3.

  LEJONET 22 juli – 22 augusti
  Vinner i kärlekens lotteri

  KÄRLEK
  I kärlek är du dominant men också en ömsint vän att få kramas med. Söker du dig efter en ny vän så är sommaren en fin tid för dig att vinna stor lycka i kärlekens lotteri. Du har en trygg tid att se fram emot och gläds över alla fina sommardagar med din vän.

  ARBETE
  När det gäller jobbet så gäller mer av rutinarbete, och det är bäst för dig. Har du ett arbete som har med utbildning eller ett mediaföretag att göra så kan din arbetsmiljö komma att förändras, men bara till din glädje.

  EKONOMI OCH SPEL
  Ekonomi är alltid viktig och dig ska det inte fattas något. Stjärnorna anser att din börs ska bli än mer trind och tjock så följ de idéer du själv skapar. Vill du trots detta ändå unna dig ett spel så är det på hästar din bästa vinstchans finns.

  Lyckotal är 7.

  JUNGFRUN 23 augusti – 22 september
  Envishet ger framgångar

  KÄRLEK
  Nu tycks det handla om att du ska få flera chanser till raraste uppvaktning i kärlekens tecken. Men din sommarkärlek är säkerligen den vän som du redan har vid din sida. Men vill du ha nytt i kärlek, ja då har du chansen nu.

  ARBETE
  Arbete och affärer är det som ger dig bästa framgång under sommaren. Du är kvicktänkt och nu finner du lösningar på det mesta. Ditt så envisa sätt kan ibland anses vara litet väl envist men trots detta så får du rätt i mycket. Så behåll ditt så envisa sätt och lita till dina egna åsikter.

  EKONOMI OCH SPEL
  Ekonomin ska du klara på en bra nivå och stjärnorna tror på att du under sommaren spar mer av dina slantar än ger ut dem på annat som du kanske inte behöver just nu. Med värdepapper som du har bästa vinstchans.

  Lyckotal är 1.

  VÅGEN 23 september – 22 oktober
  Njuter av att bli uppvaktad

  KÄRLEK
  Sommaren skänker dig romantik av bästa sort. Kanske blir det litet överraskande, men det måste bara vara roligt för dig att bli så uppvaktad som mina stjärnor tror att du ska bli. Njut av dig själv för det är ju du som väcker kärleken till liv hos andra så bara le och ta emot den kram som bjuds.

  ARBETE
  Inom affärslivet skördar du de bästa framgångarna. Tycker du dig ha haft det motigt tidigare så ska du veta att mina stjärnor ser det som att du nu får chans till arbete som du tidigare har önskat dig.

  EKONOMI OCH SPEL
  Du har full kontroll över din ekonomi och tycks alltid ha en reserv att tillgå, hur det nu går till. Vill du testa ett spel så kan det vara genom spel på ett fotbollstips eller köp av en lott som din bästa vinstchans finns.

  Lyckotal är 3.

  SKORPIONEN 23 oktober – 21 november
  Klarar ekonomin galant

  KÄRLEK
  Befinner du dig i mer lantlig miljö och kanske sysslar med blomster och grönsaker så har du det som bäst vad det gäller i kärlek. Även under resor ska du kunna finna en kärlekens vän, så din sommar måste bara vara fylld av raraste kärlekslycka.

  ARBETE
  Arbetar du under sommaren så har du det bra och du tycks med stor omsorg hjälpa andra människor till friskhet. Kanske använder du dig i sommar av ditt så konstnärliga sinnelag och binder vackra blomsterarrangemang som får andra att njuta av din fägring.

  EKONOMI OCH SPEL
  Stjärnorna tror att du bygger din börs än starkare. Några oväntade utgifter får man nästan alltid men du tycks klara även. Vill du testa ett spel så kan det vara genom köp av värdepapper som du får bästa vinstchans.

  Lyckotal är 4.

  SKYTTEN 22 november – 21 december
  Förverkligar sina egna idéer

  KÄRLEK
  Enligt stjärnorna så ska sommaren vara en tid med rarhet av bästa sort. Låt ditt hjärta pulsera på ett kärleksfullt sätt när du möter en vän som får ditt hjärta att slå extra fort. Nu råder ju en tid med värme och vackra vyer så låt ditt konstnärliga sinnelag få vara det som styr ditt handlande i kärlek.

  ARBETE
  Arbete ger även det dig framgångslycka. Bara fortsätt att tro och handla efter ditt eget inre jag och följ dina egna tankar och förverkliga dina egna idéer. Inom utbildning och skola samt språk ska du tydligen kunna vara framgångsrik.

  EKONOMI OCH SPEL
  Ekonomi ska man kontrollera noggrant och du har en god ekonomi som klarar dina räkningar på ett bra sätt. Vill du testa din vinstlycka så är det spel på hästar som kan vara ditt bästa val.

  Lyckotal är 5.

  STENBOCKEN 22 december – 20 januari
  Får råd med rara inköp

  KÄRLEK
  Visst kommer du att ha en romantisk tid nu, det säger stjärnorna. Följ ditt inre jag så får ditt hjärta rätt kärleksuppvaktning, för sommaren är rart uppbyggande för dig. Du vill att allt ska vara så perfekt som möjligt i kärleken och mina stjärnor tror på att du får kramar av raraste sort.

  ARBETE
  Stjärnorna kallar din arbetssommar för blomstrande framgångsrik och ger dig leenden av bästa sort från alla dina kollegor. Ditt inre jag strävar efter förkovring och du vill gärna visa framfötterna på din arbetsplats.

  EKONOMI OCH SPEL
  Mina stjärnor talar om ett stadigt förbättrat inkomstläge för dig och du kan göra inköp som du tidigare inte hade råd med. Vill du testa ett spel så är det vid spel på fotbollstips som du har din bästa vinstchans.

  Lyckotal är 3.

  VATTUMANNEN ca 21 januari – 18 februari
  Njuter av semesterresor

  KÄRLEK
  Kärleken ska vara trygg för de allra flesta födda i tecknet. Men det finns också chans till ett litet överraskande frieri. Det är spännande för den som vill förändra i sitt samliv men stjärnorna tror inte att det är så många förunnat att få börja ett nytt och stabilt förhållande. Nej, sommaren går mer i rutinernas tecken.

  ARBETE
  Arbete och affärer klarar du på en trygg nivå och har du ditt arbete riktat inom redovisning, kassa och data så är du sommarens mest lyckosamma.

  EKONOMI OCH SPEL
  Ekonomi är naturligtvis viktigt och det kostar mycket om man vill unna sig och familjen en resa men du tycks ha bra grund för att kunna resa så bara njut av semestern. Det är i värdepapper som din bästa vinstchans finns. Kanske även köp av en lott kan ge dig tur.

  Lyckotal är 8.

  FISKARNA ca 19 februari – 19 mars
  Lotter ger vinstlycka

  KÄRLEK
  En sommar som skänker dig glädje och kanske även att du blir bjuden på sommarfest hos dina vänner. Någon större förändring blir det nog inte tal om i ditt kärleksliv. Nej, det är det trygga och rutinmässigt som du hyser varmast känslor för.

  ARBETE
  Arbete ska även det gå mer på rutin, men just nu är det allra bästa så. Arbete inom vården eller med data kan vara det bästa nu i sommar. Men ibland så tappar du tron på dig själv och kanske beror det då på att du har engagerat dig i lite för mycket, så fokusera istället på en sak i taget.

  EKONOMI OCH SPEL
  Ekonomi är viktigt att klara på en trygg nivå och det ska du göra då stjärnorna anser dig vara en sparsam och försiktig person. Vill du testa ett spel så kan det vara vid spel på Lotto eller köp av en lott som ger utdelning.

  Lyckotal är 9.

 • Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!