Din mamma tackar för din omtanke!

Hej Benny! Min sjuka mamma har gått bort. Jag vakade över mamma de sista dagarna. Jag vill veta hur hon upplevde sina sista dagar och...

Hej Benny!

Min sjuka mamma har gått bort. Jag vakade över mamma de sista dagarna. Jag vill veta hur hon upplevde sina sista dagar och de sista timmarna i livet. En sak som jag har tänkt mycket på är om det var rätt eller fel att säga ja till sjuksköterskans förslag att ge mamma en lugnande spruta, då hon var orolig en kort stund innan hon avled. Har mamma någon hälsning till mig?

Benny svarar:

Kära Sofia, din mamma hade en enorm process med sig själv innan hon dog. Hon ville er så väl och hade svårt att släppa taget, hon har ju alltid varit en kycklingmamma.

 

Men nu, på andra sidan, vet hon att ni klarar er. Hon tycker att ni sköter er fantastiskt bra och hon hälsar att hon är väldigt imponerad av all den kärlek hon fått på andra sidan. Det var hennes mamma som mötte henne och hjälpte henne över, det gjorde att resan blev fantastisk och att din mamma kunde släppa sin oro. Hon vågade släppa taget om livet.

 

Din mamma vet att det var av kärlek som du tog beslutet att hon skulle få en lugnande spruta. Det var perfekt! Men, säger hon, oss emellan var hon redan på väg då. Hon tackar för din omtanke och din kärlek.

Scroll to Top