• Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Heikki Vesas stora årshoroskop - så blir ditt 2018!

  Är det i år jag ska träffa den rätta? Eller kan jag hoppas på en spelvinst? Heikki Vesas efterlängtade årshoroskop för 2018 är här och som vanligt får du svar på hur det kommer att gå med kärleken, arbetet och ekonomin!

  Heikki Vesas stora årshoroskop - så blir ditt 2018!

  VÄDUREN 20/3–19/4

  KÄRLEK

  Ett romantiskt äventyr kan öppna sig för dig om du så önskar. Det kan ha med shopping att göra när du känner dig iakttagen och känner hjärtats puls i bröstet slå så intensivt. Men i grunden är du verkligt familjär och vill ha ett spännande men rogivande äktenskap med de dina.

  BÄSTA KÄRLEKSTECKEN

  Lejonet, Skytten och Vattumannen är årets mest kärleksfulla stjärntecken för dig. Fast egentligen så har du även kärleksfull lycka av alla de övriga stjärntecknen.

  ARBETE

  Det är ditt så orädda och litet tuffa sätt som ger dig framgång och du vinner framgång där du vågar ta ett initiativ. Du har bråttom i nästan allt du gör och kan på så sätt få höra litet avundsjuka tongångar så försök att även vara litet diplomatisk mot dina kolleger.

  EKONOMI och SPEL

  Du handlar sparsamt och finner dina bästa inköp genom att se dig omkring. Vill du testa din vinstchans i spel så gör det på det som slumpmässigt kommer i din väg.

  LYCKOTAL

  3


  OXEN 20/4–20/5

  KÄRLEK

  Ditt romantiska sinnelag finner i år mer av kramar och värme. Det kan tyda på att du får chans till att börja ett nytt förhållande om du så önskar att göra. De flesta födda i tecknet är dock mer av trofast sort och vill inte förändra fast det kan vara en aning tjatigt i ditt förhållande.

  BÄSTA KÄRLEKSTECKEN

  I kärlek har du bästa framgångslycka tillsammans med Jungfrun, Skorpionen och Vattumannen. Har du en vän född i ovanstående stjärntecken så tror mina stjärnor på raraste kärlekslycka.

  ARBETE

  Använd dig av ditt så bestämda och effektiva affärssinne så vinner du all framgång som du kan önska dig. Det kan vara genom ditt så fina och konstnärliga sinnelag som du får framgång i arbetslivet.

  EKONOMI och SPEL

  När det gäller att låna ut pengar så ska du säga nej och spika igen din kassakista. Våga tro på dig själv när det gäller investeringar i ditt boende för enligt mina stjärnor så ska du kunna göra vinst genom hus och boende. Hemligheten för dig att få pengar är att du ska tro på dig själv.

  LYCKOTAL

  6


  TVILLINGARNA 21/5–20/6

  KÄRLEK

  Visst så ska du ha ett kärleksfullt år framför dig men kanske inte fullt så intensivt som du tidigare har haft det. Det verkar mer vara som att du tryggt och belåtet bygger din och din familjs trygghet än stabilare och det är ju bra.

  BÄSTA KÄRLEKSTECKEN

  Vattumannen, Vågen och Skytten tror mina stjärnor är dina bästa stjärntecken för raraste kärlekslycka. Tillsammans så ska ni kunna bygga ert år till ett lyckosamt sådant.

  ARBETE

  I din iver att lära dig mer och fylla ditt kunskapshungrande intresse så söker du dig utbildning som ger dig fin tillfredställelse. Du har ett leende sätt och vinner andras röster för det du representerar så våga föra fram det du tänker och tror på är rätt.

  EKONOMI och SPEL

  Du hör tydligen till dem som bygger din ekonomi till en starkare sådan under året som nu börjar. Det kan vara genom något som har med det naturnära att göra som du kommer att göra dig en ekonomisk vinst.

  LYCKOTAL

  9

   

  KRÄFTAN 21/6–21/7

  KÄRLEK

  Stjärnorna är lätt lyriska och talar om kärlekshjärtan i brand så kanske är det så att just du finner din kärlekslycka under det kommande året. Låt dina känslor få tala men var försiktig så att du inte sårar din tilltänkte vän.

  BÄSTA KÄRLEKSTECKEN

  Fiskarna, Oxen och Kräftan är de av alla stjärntecken som ger dig bästa och raraste kärlekslyckan under detta ditt kommande år för kärleken.

  ARBETE

  Nu ska du ta fram dina bästa och mest positiva egenskaper så ska du se att du vinner framgång inom arbetslivet. Du har lätt att få andra att acceptera det du står för i arbetslivet. Men du har ett ibland ombytligt sätt och det gynnar dig inte så om du blir irriterad gå åt sidan och avvakta.

  EKONOMI och SPEL

  Nu kan det vara så att du kommer att få bättre inkomster och det beror nog på att du anstränger dig mycket för att nå framgång. Du kan komma att investera i en litet lyxigare resa som ligger längre bort. Lotter eller ett spel på ett sifferspel som Keno eller lotto kan vara det som ger dig en vinst.

  LYCKOTAL

  3


  LEJONET 22/7–22/8

  KÄRLEK

  Kärleken och omtanken från andra i din krets av vänner och familj kommer att ge dig en än mer kärleksfull tillvaro så njut av dig själv du är en vinnare även i kärlekerns lotteri. Du är en både trygg och fin vän för din vän att bygga sitt liv tillsammans med.

  BÄSTA KÄRLEKSTECKEN

  Vattumannen, Tvillingarna, Vågen och Skytten är de bästa av alla stjärntecken för dig att umgås med för kärlek och bästa vänskap.

  ARBETE

  Du är en mycket bra anställd då du hela tiden strävar efter att ge ett så gott resultat som möjligt är i arbetslivet. Du har ett sinnelag som även passar väl inom författarskap och då gärna om livet som finns på "andra sidan" med andeväsen och mediala personer.

  EKONOMI och SPEL

  Det kan vara just i år som du börjar spara mer. Det är ett försiktig tänkande som du har och det måste ju vara helt rätt för varför ska du öda dina inkomster på sådant som du inte längre behöver. Du kan komma att vinna en slant i ett spel och då är ditt bästa val för vinst att spela på hästar.

  LYCKOSIFFRA

  7


  JUNGFRUN 23/8–22/9

  KÄRLEK

  Den bästa av kärlekar får du av barn som finner dig vara deras bästa vän. Kärlek finns det dock även för dig och stjärnorna talar om en man som har sitt intresse riktat inom transporter, resor och ekonomi som din bästa chans till raraste kärlekslycka under året.

  BÄSTA KÄRLEKSTECKEN

  Stenbocken, Vattumannen och Fiskarna är de av alla stjärntecken som väcker den raraste av kärlekar i ditt liv. Tillsammans så får ni fin kärlekslycka och bygger skrattande och kramigt ert liv.

  ARBETE

  Du sköter ditt arbete på ett bra och framgångsrikt sätt. Kolleger till dig finner dig vara en tillgång då du har så goda idéer och lätt finner nya lösningar när så behövs. Du ser mer till att arbetet är noggrant uträttat än att du slarvar iväg ett halvgjort arbete.

  EKONOMI och SPEL

  Ekonomin klarar du på en bra nivå och kan tydligen få den att öka så din börs blir tyngre. Du omsätter dock dina inkomster ganska så fort och du borde kanske trots bra inkomster spara litet mer för kommande behov. Du kan ha lycka med dig när det gäller värdepapper.

  LYCKOTAL

  1


  VÅGEN 23/9–22/10

  KÄRLEK

  Många kommer nog tro att du är omsvärmad men själv så vill du nog bara vara tillsammans med din egen så kära vän. Leende ögonkast från andra tar du nog bara som ett rart tecken men inte bygger du för att förändra i ditt kärleksliv.

  BÄSTA KÄRLEKSTECKEN

  Tvillingarna, Skorpionen och Vattumannen tror mina stjärnor att du får det som rarast tillsammans med. Kanske har du en annan åsikt om kärleken din och håll då fast vid den.

  ARBETE

  Det kan vara så att du får ett erbjudande om en annan tjänst som gör dig nästan litet smickrad. Det låter så spännande och bra och du finner nog arbetsglädjen även i det nya gällande arbetet. Du ska se till att du får mer av motion men kom ihåg att bästa motion det får du genom att gå långpromenader.

  EKONOMI och SPEL

  Din ekonomi räcker till det mesta av dina behov men det kan ju vara så att du nu under året kommer att skaffa dig mindre av kapitalvaror. Vill du testa ett spel så är det fotbollstips som kan vara din bästa vinstchans.

  LYCKOTAL

  3


  SKORPIONEN 23/10–21/11

  KÄRLEK

  Du är en fin och kär vän och du ställer gärna upp för den som behöver din åsikt och hjälp. I kärlek är du en trogen vän att ha som sin käresta men det kan också stundtals komma en invit till kärlek av mera som udda och tillfälligt slag.

  BÄSTA KÄRLEKSTECKEN

  Stenbocken, Jungfrun och Vågen är enligt mina stjärnor dina bästa stjärntecken för raraste kärlekslycka. I kärlek är ni starka och finner välbehag i varandras kramar.

  ARBETE

  Du kan komma att tycka att det känns ganska så osäkert för dig och arbete men faktiskt är att stjärnkorten bygger dig en fin framtid inom arbetslivet. Inom ett vårdområde eller en skola kan det vara som din chans för arbetstrygghet öppnar sig.

  EKONOMI och SPEL

  Jag tror att du kommer att investera i det som berör ditt boende och det kostar nog en del men det tycks i stjärnorna som varande en mycket kär och riktig investering som gör att du kommer att njuta än mer av ditt boende. Värdepapper är din chans till spelvinst.

  LYCKOSIFFRA

  4


  SKYTTEN 22/11–21/12

  KÄRLEK

  Det finns inte mycket av negativt i kärleken att skriva om för stjärnorna är smått lyriska och skänker dig än mer av kärlekslycka. Tro på dig själv och den kärleksvän som du har att kramas med så finner ni även glädjen i livets vardag.

  BÄSTA KÄRLEKSTECKEN

  Lejonet, Vågen och Vattumannen är dina absolut mest kärleksfulla och mest avkopplande stjärntecken att få umgås med. Ingenting är omöjligt i er samvaro och ni syns trivas fint tillsammans.

  ARBETE

  Årets början samt sommaren och jultiden ska kunna vara din bästa tid för fin arbetslycka. Du har ett öppet och bra sinnelag och tar gärna till dig allt nytt som kommer i din väg och du kan förvalta detta på ett framgångsrikt sätt.

  EKONOMI och SPEL

  Du får dina inkomster genom din arbetsinsats och det kan vara något som har med provision att göra som kommer som en ny och fin inkomst för dig under året. Du är inte snål men väl så sparsam. Vill du testa ett spel så är det vid spel på hästar som din vinstchans är som bäst.

  LYCKOTAL

  5


  STENBOCKEN 22/12–20/1

  KÄRLEK

  Är du fri så är detta inte något större kärlekens år utan mer romantiska äventyr av kortare sort. Du tycks dock vara nöjd med det liv du har och du tycks utveckla ditt sinne för familjen och kärleksfulla miljöer. Du är lojal och den vän du har kan lita på dig.

  BÄSTA

  Jungfrun, Oxen och Kräftan bör vara dina bästa av alla stjärntecken för raraste romantik. Gör du en resa med någon av ovanstående så blir det en minnesrik och kär resa.

  ARBETE

  Vill du förändra inom arbetslivet så ska det nu vara en fin chans för dig att lyckas få den tjänst du hoppats på. Du har ett konstnärligt sinnelag så ta fram ditt så konstnärliga jag och låt framgången få plats i ditt vardagsliv så får du stor lycka.

  EKONOMI och SPEL

  Du har ett sparsamt sätt och bygger din ekonomi till en trygg sådan. Du kan även investera i något till hemmet men även där är du försiktigt sparsam. Att investera i ditt eget boende kan vara ditt bästa val för där ska du trivas och avnjuta ditt liv.

  LYCKOTAL

  3


  VATTUMANNEN 21/1–18/2

  KÄRLEK

  Ett tryggt och rart år ska du ha för kärleken. Är du fri så kan det tolkas till att du möter en för dig helt ny kärlekens vän och kanske flyttar du in i din nye väns boende. Du är en verkligt sann och duktig vän att bygga sitt liv tillsammans med.

  BÄSTA KÄRLEKSTECKEN

  Lejonet, Vattumannen, Väduren och Tvillingarna är dina bästa och käresta vänner och tillsammans så har ni det både bra och rart trevligt. Många andra stjärntecken söker sig till dig under året men det tycks inte som att du alltid vill ha deras kontakt.

  ARBETE

  Du är den givne arbetsledaren och du har vägvinnande egenskaper och finner lätt lösningar i arbetslivet. Redovisning och kassa kan du komma lång inom och många i tecknet styr sin egen verksamhet och det med framgång.

  EKONOMI och SPEL

  Din ekonomi klarar du på en bra nivå och du får det än bättre under året. Kanske har du inte tidigare fått så stor utdelning genom spel men mina stjärnor tror på att du nu i år ska kunna få en fin spelvinst. En obligation kan ge utdelning, men även en lottsedel.

  LYCKOTAL

  8


  FISKARNA 19/2–19/3

  KÄRLEK och VÄNSKAP

  Det kan ha med arbete eller affärer att göra när du helt plötsligt möter det ögonpar som du i ditt innersta har längtat efter att få möta. All den negativa känsla för kärlek som du tidigare har haft är nu som bortblåst. Följ det eget hjärtas val så finner du lyckan.

  BÄSTA KÄRLEKSTECKEN

  Stenbocken, Oxen eller Fiskarna är ditt bästa val för kärleken. Trivs gärna i de övriga stjärntecknens sällskap men du bör vara försiktig med dem.

  ARBETE

  Arbetar du inom något som har med resor eller transporter att göra så kan det vara början till fin framgång för dig. Det som har med ett vårdarbete att göra kan vara bra för dig. Året ger dig mycket av skratt och glädje så tro på dig själv så är du en vinnare i arbetslivet.

  EKONOMI OCH SPEL

  Du klarar din ekonomi på ett bra sätt och där finns inget minus att vänta. Det är i spel med sifferspel som Keno eller Lotto som din bästa vinstchans till de stora slantarna finns.

  LYCKOTAOL

  9

 • Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!