• Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

  • Helgens meny: Sensommarmiddag med grillat och färska bär

    Dags att tända grillen! Här bjuder vi på grillat till både förrätt och huvudrätt. Till efterrätt passar vi på att njuta av hallon och blåbär som är ljuvliga under denna tid.

    Helgens meny: Sensommarmiddag med grillat och färska bär
    Grillad bruschetta med tomat
    Förrätt

    Grillad bruschetta med tomat

      Recept från HemmetsJournal.se
    Grillad entrecôte och grönsaker med tomatsås
    Huvudrätt

    Grillad entrecôte och grönsaker med tomatsås

      Recept från HemmetsJournal.se
    Drottningpaj
    Dessert

    Drottningpaj

      Recept från HemmetsJournal.se
  • Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!