Här är deltagarna i årets “Bonde söker fru”

I sommar får fyra lyckliga bönder söka kärleken i TV4, men redan nu kan du skicka brev till din favorit. Här är årets åtta utvalda bönder. [i]Foto: TV4[/i]

Leonora Vilhelmsson, 40 år, skogsbonde från Jockarp/Sölvesborg 

Här är deltagarna i årets

“Jag hoppas att rätt tjej ser detta och att jag får många brev, såklart. Att man träffar någon att bli gammal med, där jag känner att ord och handling harmonierar. Jag vill hitta någon som jag vill spendera dygnets alla timmar med.”

Fredrik Leandersson 49 år, nötbonde från Unnaryd

Här är deltagarna i årets

“Tvåsamhet är ju viktigt, jag har varit själv i 10 år och det är klart man klarar sig. Men man saknar det ju, att vara två, att dela livet med någon. Det skulle ju vara fantastiskt om jag får chansen att uppleva kärleken igen. Jag drömmer ju om att träffa en jordnära empatisk kvinna, med glimten i ögat och ett stort hjärta.”

Dennis Andersson, 23 år, ekologisk nötbonde från Toftaholm

Här är deltagarna i årets

“[Jag söker] en person som landat i sig själv och vet vad hon vill, jag har ju mitt lilv som är lite speciellt så någon som uppskattar det, och kan se sig själv i det. En glad och positv tjej med fötterna på jorden, som gillar att skratta. Framåt, lite go i.”

Johan Petersson, 39 år, mjölkbonde från Sävsjö

Här är deltagarna i årets

“Jag söker en aktiv person som tycker om att vara ute i naturen. Jag gillar ju själv enduro som är något av en extremsport och skulle vara kul med någon som ville testa fler roliga saker i den kategorin och är nyfiken på att testa nya saker. Jag själv tar inte livet så allvarligt och söker någon som är lite likadan och tar det mesta med en klackspark och ser framåt. Man kan ju inte ändra på det förflutna ändå.”

Therese Tengmark, 39 år, ekologisk nötbonde från Malexander 

Här är deltagarna i årets

“[Jag söker] någon som är framåt och tar för sig i livet, nyfiken på livet och vågar leva. För mig är det inte ett alternativ och bara stå och stampa på samma plats. Jag söker någon som passar och uppskattar mig och min livsstil. Jag behöver ingen man som ska hjälpa mig med mitt jobb men någon som accepterar min livsstil och hur jag jobbar och vill bo där jag har min gård. Ett stöd men jag har mina egna muskler för jobbets skull.”

Wilhelm Nyh, ekologisk mjölkbonde, 48 år från Trångsviken

Här är deltagarna i årets

“Jag hoppas hitta den där tjejen som får mig att känna det där alldeles extra i kroppen. Någon man har kul med, jag tycker det är viktigt att njuta av livet och att man ska ha roligt så ofta man bara kan, så vill ju träffa den rätta som känner likadant. Livet är ett äventyr.”

Jörgen Pettersson, ekologisk nöt – och skogsbonde, 40 år från Askersund 

Här är deltagarna i årets

“[Jag söker] en glad, spontan och trevlig tjej som kan ha både skit under naglarna men samtidigt gillar att klä upp sig för en middag eller utekväll. Någon som uppskattar kontrasterna i livet, så att säga.”

Erik Ohlsson 21 år, kviguppfödare från Edsbyn

Här är deltagarna i årets

“Jag är ju både bonde och alpin-åkare och tyvärr blir det så att skidåkningen och gården tar upp så pass mycket tid att jag inte kommer mig ut riktigt, det blir svårt att träffa någon. Sedan är min livsstil som bonde rätt speciell, så det är inte så lätt att hitta någon i min ålder som är redo för det.”

Läs mer om bönderna på TV4.

Scroll to Top