Artiklar

Skribent: Bitte E:son Forsberg


Öppen paj med medelhavskräm och salami
Öppen paj med medelhavskräm och salami
Frasigt pajskal, en kräm på örter och soltorkade tomater och topping av tomater, mozzarella och salami. En riktig festpaj!
Glutenfri kasslerpaj med ­bacon
Glutenfri kasslerpaj med ­bacon
Pajen får härlig smak av kassler och bacon. Den kikärtsbaserade degen gör inte bara pajen glutenfri utan även extra matig och god.
Läckra minipajer med brie och picklad rödlök
Läckra minipajer med brie och picklad rödlök
De här små pajerna har god fyllning av brie och är toppade med picklad rödlök. Perfekta som tilltugg eller på buffén.
Sparrispaj med lime- och chilimarinerade räkor
Sparrispaj med lime- och chilimarinerade räkor
Sparris och räkor i samma paj – kan det bli bättre? Räkorna är läckert marinerade i chili och lime. Passar bra både till vardags och festligare tillfällen. Servera med örtricotta!
Helstekt fläskfilé med rostad potatis och pesto
Helstekt fläskfilé med rostad potatis och pesto
Toppa fläskfilén med hemgjord pesto på basilika, pinjenötter och parmesan. Servera på en bädd av delikatesspotatis, vaxbönor och haricots verts.
Krämig fläskfilépanna med cidersås
Krämig fläskfilépanna med cidersås
Klar på nolltid är vår krämiga fläskfilépanna med sås gjord på äppelcider, grädde, senap och kalvfond. Pressgurka och rostad potatis smakar fint till!
Lättlagad rostbiffssallad med hemgjord remouladsås
Lättlagad rostbiffssallad med hemgjord remouladsås
Härlig lättlagad vårsallad med färdigskivad rostbiff, kokt potatis och krispiga primörer. Servera med en hemlagad remouladsås för extra lyxkänsla!
Pannbiff med picklade grönsaker och klyftpotatis
Pannbiff med picklade grönsaker och klyftpotatis
Klassiska pannbiffar är husmanskost när den är som bäst! Här får biffarna dessutom sällskap av vårfräscha tillbehör i form av picklade grönsaker.
Påsksallad med varmrökt lax
Påsksallad med varmrökt lax
Underbar påsksallad gjord på potatis, lax, grönsaker och ägg. Servera med en god dressing. Funkar bra som ensamrätt eller på påskbuffébordet.
Laxbörsar med krämig fyllning
Laxbörsar med krämig fyllning
Laxbörsarna har en krämig fyllning gjord på kallrökt lax, färskost, majonnäs, pepparrot, dill och ost. Servera med pressad potatis och sparris.
Helstekt laxsida med räktopping
Helstekt laxsida med räktopping
Bjud på lyxig helstekt laxsida toppad med räkor. Servera med skarpsås, picklade grönsaker och kokt potatis.
Pankopanerad strömming med pressad potatis
Pankopanerad strömming med pressad potatis
Att panera strömmingen i panko ger filéerna ett sprött skal och är ett modernt och gott sätt att tillaga fisken på. Servera med pressad potatis och citronklyftor.
Fylld strömming med senapssås
Fylld strömming med senapssås
Dubbla panerade strömmingsfiléer med fyllning av kapris och dill matchas med en toppdressing gjord på senap och örter.
Snabblagad fisk- och skaldjurssoppa med tomat
Snabblagad fisk- och skaldjurssoppa med tomat
Snabblagad fisksoppa med torsk och kräftstjärtar. Soppan får god smak av tomat och chili. Trots sina vardagliga ingredienser blir det festligt läckert!
Krämig laxpanna med tomater
Krämig laxpanna med tomater
Tomater, grädde, räkor och rosépeppar är smakkompisar i denna läckra laxpanna. Servera med pressad potatis.
Stekt torsk med medelhavstopping
Stekt torsk med medelhavstopping
Torskrygg med spännande medelhavssmaker serverad med brynt smör och rostad potatis. Snabblagad mat som lyfter middagen!
Pulled pork i tortillabröd med härliga tillbehör
Pulled pork i tortillabröd med härliga tillbehör
Pulled pork som tillagats länge i ugnen blir härligt mör! Servera med tortillabröd och goda tillbehör. Här har vi gjort pico de gallo till, det är en mexikansk tomatsalsa med tomat, lök, chili, lime och färsk koriander.
Mustig boeuf bourguignon med champinjoner
Mustig boeuf bourguignon med champinjoner
Högrev är ett superbra grytkött! Här i en mustig boeuf bourguignon. Servera med kokt potatis, saltgurka och syltlök.
Helstekt kyckling med cidersås
Helstekt kyckling med cidersås
Smakrik kyckling med läcker fyllning och syrlig cidersås. Det här blir en middag utöver det vanliga. Servera med rostad potatis.
Citronplättar med italiensk ­topping
Citronplättar med italiensk ­topping
Läckra plättar med citron som toppats med smaksatt färskost, skinka och basilika. Passar bra som förrätt eller tillbehör på brunchen!

Filtrering

Kategori
















Tagg


Skribent