Jordgubbscheesecake i glas
Jordgubbscheesecake i glas
En snabbgjord, enkel och smaskig dessert perfekt för sommarkvällar.
Mitt i sorgen hittade vi varandra!
Mitt i sorgen hittade vi varandra!
Lennart Persson och Ulla-Britt Olsson möttes i blomsteraffären i Kil. Båda hade nyligen mist sin äkta hälft. Lennarts fru hade gått bort i en obotlig cancersjukdom och Ulla-Britts man hade dött plötsligt i en hemsk olycka. Ur deras sorg föddes en ny kärlek och stark gemenskap.
Farfars fars vispar rör ännu om i grytan!
Farfars fars vispar rör ännu om i grytan!
Tv-kocken Per Morberg och Mandelmanns, Tårtslaget, Rederiet och Skilda världar. Men även i Små citroner gula och en lång rad andra filmer så dyker Östlins ballongvispar upp i bild – eftersom de är ett måste i matbranschen.
Här växer Sveriges högsta träd
Hur mäter man egentligen träd? Det vet Torbjörn Johnsen, som driver Skogsforum.se. Han har nämligen varit med och mätt upp Sveriges högsta träd!
Det var kärlek vid första handslaget!
Det var kärlek vid första handslaget!
Mitt under finalen av SVT:s populära gissningslek Vem bor här? gick en av deltagarna ner på knä och friade till en av medtävlarna. Det halvt skämtsamma frieriet blev allvar. Sandra Tauberman och Emil Ibjer har varit ett par sedan inspelningarna och bor nu växelvis i varandras fantastiska hus.
Äntligen fri från tablett-beroendet
Äntligen är jag fri från tablett-beroendet
Det började med några piller mot smärtan i nacken – sedan blev de flera. Susanne Gunnarsson, 55, blev beroende av smärtstillande läkemedel. En väninnas hjälp blev vändpunkten och nu vill hon varna andra för att fastna i den onda cirkeln.
7 föll offer för Flinks kulor
7 föll offer för Flinks kulor
Den 11 juni 1994 sköt den då 24-årige fänriken ihjäl sju försvarslösa människor i Falun. Och det kunde blivit värre om inte polismannen Olavi Blomfjord skjutit skottet som satte Flink ur spel. Flink dömdes till livstids fängelse, men på dagen tjugo år efter de sju morden var han åter en fri man. I dag är Sveriges värste massmördare 49 år och lever under ny identitet.
Mandeltårta med kvarg
Mandeltårta med kvarg
En glutenfri och kanske lite nyttigare tårta än vanligt, men precis lika god som alltid!
Ponny tog ofrivilligt bad i poolen
Det är inte bara vi människor som börjar längta efter ett dopp såhär på försommaren! Men, ibland blir det lite tokigt. Då är det tur att brandkåren kan komma till undsättning.
Larmet går – en sällsynt fågel!
Larmet går – en sällsynt fågel!
Plötsligt går larmet bland fågelskådare. En brednäbbad simsnäppa har siktats! En bronsibis! En aftonfalk! Nu handlar det om att snabbt ge sig iväg och kryssa för ytterligare en ovanlig art. Om man inte, som Göran, har för vana att komma försent …
Sola säkert!
Sola säkert!
Efter en lång vinter är vi många som längtar efter solens värmande strålar. Men du har väl inte hunnit glömma bort hur du solar säkert?