Mattias räddade en fullsatt buss från att krascha
0
När busschauffören svimmade mitt under färden på motorvägen tvekade 22-årige Mattias inte en sekund. Han rusade fram och tog tag i ratten samtidigt som han försökte stoppa den skenande bussen.
Dan fick en oväntad rådjursvän
0
– Jag har varit med om många konstiga möten med djur men aldrig varit med om att ett vilt djur velat kela med mig. Det säger Dan Lundgren om sitt uppmärksammade möte med ett skadat rådjur.
13 härliga bilder från Carl Philips och Sofias nya Instagramkonto
13 härliga bilder från Carl Philips och Sofias nya Instagramkonto
0
Får du inte nog av kungligheter? Nu kan du följa prins Carl Philip och prinsessan Sofia på Instagram.
Nu är Badhotellet tillbaka – häng med i intrigerna från början
0
Det blir ett kärt återseende med badhotellets alla karaktärer och vi får återigen dyka in i deras till synes bekymmersfria sommarvärld. Men precis som i verkligheten döljer sig både små och stora problem bakom den polerade fasaden.
Kvinnan som pratar med hundar
0
När en aggressiv hund var nära att förstöra allt för Mervi Kärkis familj utbildade hon sig till hundlyssnare. Nu är hon säker i sin ledarroll och hjälper andra som har problem med sina hundar.
Eva-Brita lät sig inte hindras av en bruten fot
0
En solig dag på Cypern slutade på sjukhus med foten i paket för Eva-Brita Mård. Med hjälp av vattengympa har hon stärkt upp musklerna och fått bättre balans efter olyckan – och nu ska hon ut och resa igen!
Klematis - blommande glädje på höjden
0
Låt klematisen klättra över planket, upp i äppelträdet eller varför inte som marktäckare vid entrén. Beroende på vilka sorter du väljer kan du få ljuvliga blommor hela sommaren. Här är alla de bästa tipsen.
Kristin spetsade vinet med fentanyl
0
Greg de Villers död sågs först som självmord. Han hade fått veta att han fru hade en affär och i ren desperation hade han valt att avsluta sitt liv. Men det skulle snart visa sig att han hade blivit mördad och hans baneman var någon som stod honom mycket nära.
Toves bullar hjälper hemlösa
0
Sex år gamla Tove i Örebro har länge tänkt på orättvisor i samhället. Nu har hon bestämt sig för att göra något åt dem.
Jag gick in i väggen – nu börjar jag komma tillbaka
0
Komikern Karin Adelsköld trodde som alla andra – utbrändhet drabbar andra, inte henne. Men för exakt ett år sedan kraschade hon. Och det ordentligt.
Mäklaren som har pippi på pingviner
0
Har du sett pingviner dyka upp i bostadsannonser på Hemnet i Stockholmstrakten har du inte drömt. Bo Lingserius heter mäklaren på Re/Max Boetgruppen som jobbar på ett lite annorlunda sätt.