Mat & bakning
Korsord & spel
Handarbete
previous arrow
next arrow

Senaste från
Hemmets Journal

  • Vi lever i en tid som prövar oss på många sätt – krig, lågkonjunktur, klimatångest. Det är inte konstigt att många känner sig nedstämda, oroliga och stressade. Men det går att hantera stressen och oron. Vi har träffat psykologen Fredrik Livheim funderat kring hur man bäst gör det.
  • Det goda rågbrödet är härligt matigt och passar både till ost och marmelad. Limporna går dessutom utmärkt att frysa in.
  • Grip ett unikt tillfälle att uppleva storslagen miljö och natur i marockanska Atlasbergen! Vi bor i ekobyn Ait Chribou, lär oss om traditionell mat och kultur och får fina möten med ursprungsbefolkningen, berberna.
  • Niklas Ekstedt är en av Sveriges mest framstående kockar. Genom sitt yrke hittade Niklas tidigt en plats där han får utlopp för den energi och rastlöshet som ofta ställde till det för honom i skolan.
  • Ge den panerade torskryggen ett smakfullt sällskap av chilimajonnäs och picklad gurka. Enkelt och gott!

Senaste från
Icakuriren


Prenumerera på Hemmets Journal idag

I våra reportage möter du spännande människor, både kända och okända. Du får rolig, gripande engagerande läsning som berör. Spännande artiklar om hälsa och medicinska nyheter.

Som prenumerant på Hemmets Journal läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Prenumerera på Icakuriren idag

Tidningen blir snabbt din självklara vän i den stressiga vardagen och ger dig lust att låta helgerna glittra. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.

Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Hantera Cookie inställningar
Scroll to Top