Vit chokladkräm med färskost

Du behöver 50 g vit choklad 150 g färskost av philadelphiatyp 3 msk florsocker 3-5 msk grädde Gör så här 1 Smält chokladen varsamt i...

Tillagningstid: 15 minuter
2 deciliter

Du behöver

  • 50 g vit choklad
  • 150 g färskost av philadelphiatyp
  • 3 msk florsocker
  • 3-5 msk grädde

Gör så här

1

Smält chokladen varsamt i mikro eller vattenbad.

2

Vispa ihop färskost och florsocker i en bunke. Vispa i chokladen. Vispa sedan i grädden, en matsked i taget, till krämig konsistens.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top