Varma ostsnibbar med gräslök

Du behöver 4 g libabröd libanesiska tunnbröd 300 dl färskost Två burkar smaksatt färskost 1 dl gräslök 1.5 ost lagrad, riven Gör så här 1...

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 4 g libabröd libanesiska tunnbröd
  • 300 dl färskost Två burkar smaksatt färskost
  • 1 dl gräslök
  • 1.5 ost lagrad, riven

Gör så här

1

Fördela en av färskostsorterna på två bröd. Strö på hälften av gräslöken och hälften av rivosten på det ena brödet och lägg det andra ovanpå med ostsidan nedåt.

2

Repetera proceduren med den andra färskosten, resterande två bröd, gräslök och rivost. 

3

Stek i torr stekpanna på medelvärme på båda sidor tills brödet börjar bli lite frasigt och osten smälter. 

4

Lägg upp på skärbräda och skär i snibbar med en vass kniv. Servera snibbarna varma eller ljumma.


Kommentar:
Bjud på ett enkelt tilltugg till drinken.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top