Tomatsill på matjes

Du behöver 2 st burk hela matjesfiléer à 200 g 2 msk hackad lök 1 msk dill 1 dl krossade tomater 2 msk matättika 2...

Tillagningstid: 20 minuter
6 portioner

Du behöver

  • 2 st burk hela matjesfiléer à 200 g
  • 2 msk hackad lök
  • 1 msk dill
  • 1 dl krossade tomater
  • 2 msk matättika
  • 2 msk olja
  • 0.75 dl strösocker

Gör så här

Skär matjessillen i bitar och blanda den med övriga ingredienser i en burk. Låt dra i kylskåp över natten, sedan är sillen klar att servera.


Kommentar:
Detta är ett av redaktionens bästa midsommarrecept från nr 25-27/2013. Det här receptet har Fredrik Kullberg bidragit med.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top