Du behöver
- 0.5 st gul lök finhackad
- 0.5 st röd chili i tunna ringar
- 1 msk solrosolja
- 500 g köttfärs
- 1 st påse taco kryddmix (40 g)
- 1 st burk krossade tomater (210 g)
- 0.5 dl vatten
- salt, svartpeppar
- 3 dl majs fryst
- 8 st tacoskal
- isbergssallad
Gör så här
1
Fräs lök och chili i olja i stekpanna med hög kant tills löken är blank. Lägg i färsen och lättbryn den, rör om med en trägaffel.
2
Rör ner kryddmix och krossade tomater samt vatten. Sjud ihop rätten cirka 5 minuter. Salta och peppra. Värm majsen i mikron eller 2 minuter i kokande vatten.
3
Bottna tacoskal med sallad. Skeda i färsen, strö majs på toppen och garnera med tunnskivad chili. Servera tacobröden på salladsbädd. Klicka på tjock yoghurt om det önskas något såsigt.
Näringsvärde: Kcal 528, fett 31 g, kolhydrater 32 g, fibrer 4 g.