Steppsallad med pepparrot

Du behöver 1 l vitkål ca 250 g 1 st lätt crème fraiche 3 msk majonnäs 1 st äpple grovrivet 1 msk riven pepparrot 2...

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 1 l vitkål ca 250 g
  • 1 st lätt crème fraiche
  • 3 msk majonnäs
  • 1 st äpple grovrivet
  • 1 msk riven pepparrot
  • 2 krm salt
  • 2 krm svartpeppar

Gör så här

1
Blanda alla ingredienserna i en skål och ställ salladen kallt ett par timmar så att smakerna förenas.

2
Servera salladen i rulle tillsammans med korv eller strimlat kött. Eller servera den som tillbehör till både fisk och kött.


Kommentar:
Fler läckra kål- och morotsrecept hittar du nedan!

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top