Snabb yoghurtglass med mango

Du behöver 250 g mango frusen i bitar 2.5 dl turkisk yoghurt 2 msk honung 0.33 st citron saften 6 st glasstrutar kokosflingor att toppa...

Tillagningstid: 5 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 250 g mango frusen i bitar
  • 2.5 dl turkisk yoghurt
  • 2 msk honung
  • 0.33 st citron saften
  • 6 st glasstrutar
  • kokosflingor att toppa med

Gör så här

Ta mangon direkt ur frysen och lägg i en mixer eller matberedare tillsammans med yoghurt, honung och citronsaft. Kör till glass. Ställ eventuellt in i frysen en stund om den känns lite lös. Fördela i strutar och strö lite kokosflingor på toppen. Servera genast!


Kommentar:
Tips! Mangon går förstås bra att byta ut mot frysta bär eller annan fryst frukt.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top