Smörstekta kantareller

Du behöver smör 500 g kantareller ansade 0.5 st lök finhackad gul 0.5 st vitlök klyfta, krossad muskotnöt lite riven salt vitpeppar Gör så här...

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner

Du behöver

  • smör
  • 500 g kantareller ansade
  • 0.5 st lök finhackad gul
  • 0.5 st vitlök klyfta, krossad
  • muskotnöt lite riven
  • salt vitpeppar

Gör så här

Smörfräs kantareller och löksorter tills all vätska dunstat. Smaka av med muskot, salt och peppar.


Kommentar:
Vår höstliga festmeny är komponerad av islänningen Gardar Gislason, köksmästare på Sfärens Konferens i Solna. För fler höstrecept, klicka på länkarna nedan.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top