Rotsellerisallad med pepparrot

Du behöver 200 g rotselleri 1 dl crème fraîche 2.5 msk majonnäs 0.5 dl riven pepparrot salt och svartpeppar 4 st rädisor Gör så här...

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 200 g rotselleri
  • 1 dl crème fraîche
  • 2.5 msk majonnäs
  • 0.5 dl riven pepparrot
  • salt och svartpeppar
  • 4 st rädisor

Gör så här

Skala och riv rotsellerin grovt. Lägg i en bunke och tillsätt crème fraiche, majonnäs och pepparrot. Blanda och smaka av med salt och peppar. Toppa salladen med tunnskivade rädisor.


Kommentar:
Tips: Ta med en skärbräda att duka upp charkuterierna på. Salami, skinka och paté smakar gott med oliver, cornichoner och nybakat bröd. Glöm inte att packa en vass kniv!

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top