Rödspätta, bacon och dill

Du behöver 3 skiva bacon skurna i mindre bitar 50 g rödspättafilé skuren i strimlor 60 g wokgrönsaker djupfrysta dill ett par kvistar sötsur sås...


1 portion

Du behöver

  • 3 skiva bacon skurna i mindre bitar
  • 50 g rödspättafilé skuren i strimlor
  • 60 g wokgrönsaker djupfrysta
  • dill ett par kvistar
  • sötsur sås
  • 1 prt pasta lagad

Gör så här

1
Bryn baconbitarna i torr panna. Tillsätt rödspättan. Bryn hastigt. Ta upp bacon och fisk. Fräs grönsakerna och den klippta dillen. Blanda allt och häll över pastan. 1 extra salt och peppar om så behövs.

2
Ringla av den sötsura såsen över rätten.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top