Rabarbersviss med maränger

Du behöver 200 g rabarber, skalade och skurna i 5–6 cm långa stänger 100 g smör 1 1/2 dl strösocker 1/2 liter vaniljglass 2 dl...


4 portioner

Du behöver

  • 200 g rabarber, skalade och
  • skurna i 5–6 cm långa stänger
  • 100 g smör
  • 1 1/2 dl strösocker
  • 1/2 liter vaniljglass
  • 2 dl vispgrädde, vispad
  • 20 små maränger

Gör så här

Stek rabarberbitarna i smör och socker tills de mjuknat och smör och socker smält samman. Varva glass, grädde, maräng och rabarber. Toppa med jordgubbe.


Kommentar:
Tillbehör: jordgubbar

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top