Pastasallad med pesto

Du behöver 4 prt pasta t ex fusilli 4.5 msk pesto 10 st soltorkade tomater i olja 300 g fetaost i smulor 70 g spenatblad...

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 4 prt pasta t ex fusilli
  • 4.5 msk pesto
  • 10 st soltorkade tomater i olja
  • 300 g fetaost i smulor
  • 70 g spenatblad
  • 70 g rucolasallad
  • salt och svartpeppar

Gör så här

1
Koka pastan enligt förpackningens anvisning.

2
Blanda den varma pastan med pesto och låt den svalna något.

3
Hacka de soltorkade tomaterna, smula fetaosten och blanda

4
i pastan.

5
Blanda till sist ner sköljda, avrunna rucola- och spenatblad och smaka av med salt och peppar.


Kommentar:
Näringsvärde: Kcal 640, Fett 36 g, Kolhydrater 51 g, Fibrer 9 g

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top