Läsar-recept

Pasta med viltskavsås

Du behöver 1 st gul lök 1 pkt viltskav ( 240 g) djupfryst 1 msk olja 1 dl crème fraîche 50 g ädelost 1 tsk...


2 portioner

Du behöver

  • 1 st gul lök
  • 1 pkt viltskav ( 240 g) djupfryst
  • 1 msk olja
  • 1 dl crème fraîche
  • 50 g ädelost
  • 1 tsk svartvinbärsgelé
  • 1/2-1 dl mjölk
  • salt och peppar

Gör så här

Skala och hacka löken. Fräs lök och viltskav i oljan i en stekpanna. Blanda ner créme fraiche, ädelost och vinbärsgelé. Låt småputtra några min. Späd med mjölk tills du uppnått den konsistens du vill ha på såsen. Salta och peppra efter smak. Servera med ris eller pasta och en sallad.


Kommentar:
Det här är ett läsarrecept som inte är provlagat av Icakurirens matredaktion.

Välj pasta som är passar vid ev. allergi.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top