Pasta med ädelost och parmaskinka

Du behöver 400 g pasta valfri 100 g haricots verts 0.5 st gul lök hackad 1 msk olivolja 2 dl vispgrädde 2 dl mjölk 130...

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 400 g pasta valfri
  • 100 g haricots verts
  • 0.5 st gul lök hackad
  • 1 msk olivolja
  • 2 dl vispgrädde
  • 2 dl mjölk
  • 130 g ädelost
  • salt
  • svartpeppar nymalen
  • 2 msk gräslök fint skuren
  • 150 g parmaskinka eller annan skinka

Gör så här

1
Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.

2
Koka haricots vertsen i 3 minuter i saltat vatten, spola kallt och dela dem.

3
Fräs löken i lite olivolja, tillsätt grädde och mjölk, smula i osten. Småkoka så osten smälter och smaka av med salt och peppar.

4
Blanda i avrunnen pasta, haricots verts och gräslök. Servera med skinkan.


Kommentar:
Kcal 618, Fett 31 g, Kolhydrater 77 g, Fibrer 5 g

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top