Du behöver
- 2 st gelatinblad
- 4 dl mellangrädde
- 150 g mjölkchoklad i bitar
- 0.5 dl strösocker
- 250 g frysta hallon (halvtinade)
- 1 msk vatten
- hallon till garnering
Gör så här
1
Lägg gelatinbladen i blöt i 10 minuter. Koka upp grädden och chok- laden. Dra den från värmen och vispa så att chokladen smälter. Krama ur gelatinet och vispa ut bladen i gräddchokladen. Häll upp i portionsglas eller skålar. Ställ kallt i 3 timmar.
2
3
Häll sockret i en kastrull. Ställ på spisen, när sockret har smält och börjar bli gyllenbrunt häller du i hallonen och vattnet. Koka försiktigt så att sockret löser sig. Låt kallna. Sila bort kärnorna om du vill.
4
Toppa pannacottan med hallonkaramellen och eventuellt ett par hallon.