Marias kanelkakor

Du behöver 4.5 dl vetemjöl 1 dl socker 200 g margarin Att doppa kakorna i: 3 msk socker 1.5 tsk kanel Gör så här 1...


50 portioner

Du behöver

  • 4.5 dl vetemjöl
  • 1 dl socker
  • 200 g margarin

Att doppa kakorna i:

3 msk socker
1.5 tsk kanel

Gör så här

1
Sätt ugnen på 175 grader. Blanda mjöl och socker. Skär margarinet i små bitar. Rör ihop mjöl, socker och margarin. Gör runda bollar av degen, platta till bollarna. Doppa kakorna i kanelsocker-blandningen. Lägg kakorna på en plåt med bakplåtspapper på.

2
Baka kakorna i 10 min.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top