Löjromssnittar med färskost

Du behöver 12 skiva baguette 100 g färskost med pepparrot 100 g löjrom 2 msk rödlök finhackad dillvippor Gör så här 1 Hetta upp en...

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 12 skiva baguette
  • 100 g färskost med pepparrot
  • 100 g löjrom
  • 2 msk rödlök finhackad
  • dillvippor

Gör så här

1

Hetta upp en stekpanna och rosta brödskivorna på bägge sidor till fin färg. Låt svalna.

2

Bred ut färskost jämnt fördelad på brödskivorna.

3

Toppa med löjrom, finhackad rödlök och dillvippor. Servera genast.

4

Tips Brödet kan rostas i god tid, men gör klart snittarna strax innan de ska ätas så att de inte blir mjuka och trista i konsistensen. 


Kommentar:
Snittar är det perfekta välkomsttugget, och få saker passar bättre till champagne än löjrom!

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top