Lantchips med löjrom

Lite löjrom räcker lång väg på det här enkla men lyxiga tilltugget. Chips, löjrom och champagne är dessutom en klockren kombination!

Tillagningstid: 10 minuter
4 Ingen enhet / tomt

Du behöver

  • 1 dl crème fraîche
  • 0.5 st citron det yttersta finrivna skalet
  • 0.5 st påse lättsaltade lantchips
  • 40 g löjrom
  • finskuren gräslök

Gör så här

1

Blanda crème fraiche och citronskal.

2

Lägg upp chips på ett fat. Klicka eller spritsa crème fraiche och löjrom på chipsen och toppa med finskuren gräslök.

3

Tips: Lägg över både löjrom och crème fraiche i små spritspåsar så blir det enkelt att toppa chipsen. Tilltuggen ska göras precis när de ska serveras, annars mjuknar chipsen!


Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top