Kycklinglever med bacon och svamp

Du behöver 4 skiva bacon klippt i mindre bitar 1 st gul lök hackad 2 st vitlöksklyftor hackade smör 400 g kycklinglever halvtinade bitar som...

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 4 skiva bacon klippt i mindre bitar
  • 1 st gul lök hackad
  • 2 st vitlöksklyftor hackade
  • smör
  • 400 g kycklinglever halvtinade bitar som delas
  • 200 g champinjoner skurna i mindre bitar
  • 2 msk kapris
  • 1 dl crème fraîche
  • 1 dl vatten
  • 2 tsk soja
  • svartpeppar

Tillbehör:

ris
sallad

Gör så här

1
1 Fräs bacon och löksorterna. Ta upp.

2
2 Stek levern 3–4 minuter och blanda sedan i svampen. Stek ytterligare

3
2 minuter.

4
3 Blanda ner alla ingredienser. Hetta upp.

5
4 Servera med ris och sallad.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top