Du behöver
- 240 g kebabkött
- några blad isbergssallad, strimlade
- 2 pitabröd
- 1 liten gul lök, skivad
- 1 tomat, skivad
- 4 peperoni
- 2 dl matlagningsyoghurt
- 1 msk pressad citron
- 2 msk färsk mynta, strimlad
- 1 krm svartpeppar, grovmalen
- 1 nypa salt
- Garnityr:
- färsk persilja
- Tillbehör
- färsk frukt av valfri sort
Gör så här
1
Stek kebabköttet enligt förpackningens anvisningar.
2
Placera isbergsalladen i botten av pitabröden. Lägg kebabkött, lök, tomat och peperoni ovanpå salladen.
3
Blanda matlagningsyoghurten med pressad citron, mynta, svartpeppar och salt i en rymlig skål. Häll över rikligt med sås på kebaben. Toppa med färsk persilja och servera tillsammans med färsk frukt.