Kalkon med lökmos och lingon

Du behöver kalkonfilé (kyckling går också bra) salt svartpeppar 0.5 st potatismospulver port 1 st lök finhackad 100 g spenat djupfryst, tinad, lättstuvad 1.5 krm...

Tillagningstid: 20 minuter
1 portion

Du behöver

  • kalkonfilé (kyckling går också bra)
  • salt
  • svartpeppar
  • 0.5 st potatismospulver port
  • 1 st lök finhackad
  • 100 g spenat djupfryst, tinad, lättstuvad
  • 1.5 krm senap

Tillbehör:

rårörda lingon

Gör så här

Grilla den saltade och pepprade fågelfilén. Tillaga moset enligt anvisningarna på förpackningen. Bryn löken och rör ner spenaten. Blanda med mos och senap. Smaka av.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top