Du behöver
- 300 g tomater blanda gärna olika sorter
- 3 st grillade paprikor från burk ca 250 g
- 1 kruka basilika
- 2 st nektariner
- 2 pkt halloumi à 200 g
- 2 msk olivolja
- 1 dl gröna oliver utan kärna
Dressing
3 msk balsamvinäger
2 msk olivolja
1 msk citronsaft
1 msk flytande honung
salt och svartpeppar
Gör så här
Skiva större tomater och dela cocktailtomater i halvor. Skär paprikan i mindre bitar och plocka basilikan. Skär nektariner i halvor och pilla loss kärnan. Skär i klyftor.
Varva grönsaker och frukt på ett fat.
Skär halloumin i skivor. Hetta upp oljan i en stekpanna och stek tills den fått fin färg på bägge sidor.
Lägg osten på salladen och toppa med oliver.
Blanda samman alla ingredienser till dressingen och ringla den över salladen. Toppa med plockad basilika och servera genast.