Fisk i tomatsås med lök och oliver

Du behöver 1 st lök hackad olja 175 g svarta oliver krossade tomater (ca 400 g) salt svartpeppar 4 st fisk portionsbitar valfri vit Tillbehör:...

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 1 st lök hackad
  • olja
  • 175 g svarta oliver
  • krossade tomater (ca 400 g)
  • salt
  • svartpeppar
  • 4 st fisk portionsbitar valfri vit

Tillbehör:

bladpersilja
citron rivet skal från
bröd

Gör så här

1
1 Fräs löken i olja. Tillsätt svarta oliver och tomatkross. Hetta upp allt, smaka av med salt och peppar.

2
2 Salta fiskbitarna och tillaga dem i tomatkrosset.

3
3 Servera med bladpersilja, rivet citronskal och ett gott bröd.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top