Bloody Mary med selleri

Du behöver isbitar rikligt, ca 3 istärningsbrickor 1 l tomatjuice 0.5 tsk salt eller 3/4 tsk sellerisalt 2 krm tabasco 1 msk worcestersås 2.5 dl...

Tillagningstid: 10 minuter
8 portioner

Du behöver

  • isbitar rikligt, ca 3 istärningsbrickor
  • 1 l tomatjuice
  • 0.5 tsk salt eller 3/4 tsk sellerisalt
  • 2 krm tabasco
  • 1 msk worcestersås
  • 2.5 dl vodka
  • 0.5 st citron saft av

Garnering

8 st citronklyftor
8 st selleristjälkar tunna
svartpeppar från kvarn

Gör så här

1
Fördela isbitarna i glasen, cirka 3/4 fulla. Smaka av tomatjuicen i en kanna, med salt eller sellerisalt, tabasco, worcestersås, vodka om så önskas och citronsaft. Rör om väl.

2
Häll juicen över isen i glasen, sätt en citronklyfta på glaskanten och en stjälk selleri ner i varje glas. Mal lite peppar över.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top