Blodpudding med bacon, rösti och vitkålssallad

Du behöver 425 g blodpudding skuren i skivor flytande margarin 1 pkt bacon (140g), knaperstekta hela skivor 300 g rösti (färdigköpta), 5-6 st lingonsylt Vitkålssallad:...

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 425 g blodpudding skuren i skivor
  • flytande margarin
  • 1 pkt bacon (140g), knaperstekta hela skivor
  • 300 g rösti (färdigköpta), 5-6 st
  • lingonsylt

Vitkålssallad:

300 g vitkål strimlad
1 st 1 påse grekisk olivdressing
1.5 msk vatten
1.5 msk olja

Gör så här

1
Stek blodpuddingen och servera med övriga ingredienser.

2
Blanda vitkålen med övriga tillbehör.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top