Läsar-recept

Birgits chipskyckling

Du behöver 2 st kyckling grillade 2 st purjolök 2.5 dl vispgrädde 0.5 st majonnäs burk mango nästan en flaska grön chutney riven ost potatischips...


6 portioner

Du behöver

  • 2 st kyckling grillade
  • 2 st purjolök
  • 2.5 dl vispgrädde
  • 0.5 st majonnäs burk
  • mango nästan en flaska grön chutney
  • riven ost
  • potatischips

Gör så här

1
Dela och rensa de grillade kycklingarna. Lägg kycklingbitarna i botten på en ugnsfast form. Skär purjon i bitar och lägg över kycklingen.

2
Vispa grädden, blanda med majonnäs och mango chutney. Strö över rikligt med riven ost.

3
Ställ in i 175 grader varm ugn i 10 minuter.

4
Strö sedan söndersmulade chips över och gratinera i ytterligare 10 minuter.


Kommentar:
Det här är ett läsarrecept som inte är provlagat av Icakurirens matredaktion.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top