Biff Rydberg med äggula och dijonsenap

Du behöver 1 kg fast potatis smör och olja till stekning salt och peppar 3 st gula lökar hackade 800 g oxfilé Tillbehör: 4 st...


4 portioner

Du behöver

  • 1 kg fast potatis
  • smör och olja till stekning
  • salt och peppar
  • 3 st gula lökar hackade
  • 800 g oxfilé

Tillbehör:

4 st äggulor
1 dl grädde vispad
1 msk dijonsenap

Gör så här

1
Skala och tärna potatisen i centimeterstora kuber. Stek den mjuk och gyllenbrun i lite smör och olja, salta och peppra. Bryn löken.

2
Skär oxfilén i lite större kuber (1 –2 centimeter) och stek dem snabbt, lägg inte för mycket i pannan samtidigt.

3
Servera kött, potatis och lök med äggulor och dijonsenap eller en blandning av vispgrädde och dijonsenap.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top