Kräftstjärtssallad med melon och avokado

Du behöver 2 dl lättmajonnäs 2 msk chilisås 0.5 st röd paprika finhackad blandsallad 300 g kräftstjärtar 0.5 st galiamelon skuren i mindre bitar 2...


4 portioner

Du behöver

  • 2 dl lättmajonnäs
  • 2 msk chilisås
  • 0.5 st röd paprika finhackad
  • blandsallad
  • 300 g kräftstjärtar
  • 0.5 st galiamelon skuren i mindre bitar
  • 2 st avokado urkärnade och i tunna skivor
  • 2 st tomater skurna i tärningar

Tillbehör:

4 skiva fullkornsbröd med smör och ost

Gör så här

1
Blanda majonnäs, chilisås och paprika tills dressingen är jämn i färgen, späd eventuellt med lite vatten.

2
Skölj salladsorterna och riv i mindre bitar.

3
Lägg upp sallad, kräftstjärtar, melon, avokado och tomater på fyra tallrikar. Ringla över dressingen.

4
Servera tillsammans med fullkornsbröd.


Kommentar:
Vid allergi välj glutenfritt bröd.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top