Ägghalvor med räkor och pepparrot

Du behöver 8 st ägg 200 g räkor utan skal, ca 600 g med skal 2 msk riven pepparrot 1 msk dill skuren 1 msk...

Tillagningstid: 25 minuter
8 portioner

Du behöver

  • 8 st ägg
  • 200 g räkor utan skal, ca 600 g med skal
  • 2 msk riven pepparrot
  • 1 msk dill skuren
  • 1 msk hackad gräslök
  • 0.5 dl majonnäs
  • 0.5 dl crème fraîche
  • svartpeppar nymalen
  • dillkvistar

Gör så här

1
Lägg äggen i en kastrull med kallt vatten. Koka upp och koka i 6 minuter, spola kallt och skala.

2
Blanda räkor, pepparrot, dill, gräslök, majonnäs, creme fraiche och svartpeppar. Dela äggen och fördela räkblandningen på. Toppa med dill, lite extra pepparrot och svartpeppar om du vill.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top