Vinn Pastor Viveka och Glada änkan

Den 25 januari släpps denna småstadsdeckare/feelgood med hög mysfaktor, starka karaktärer och klurig intrig, av Annette Haaland. 5 vinnare!

Ett nytt fall för pastor Viveka! Under stumfilmens tid fanns en biograf i Enskede där filmerna ackompanjerades av en rejält sminkad äldre dam kallad Glada änkan. Hundra år senare väcker Enskedeborna liv i kvartersbion som får namn efter den legendomspunna pianisten.

Men Glada änkan tycks vid närmare betraktande inte alls ha varit särskilt glad och kvalitetsfilm kan väcka många typer av känslor. Och hur ska Vivekas församling spendera miljonen som de har fått ärva av Doris? En ny fascinerande medlem dyker upp i kyrkan, och mitt i alltihopa även ett avhugget finger. Och hela tiden snöar det.
 
Om författaren
Annette Haaland, är lärare och undervisar på Bromma folkhögskola i ämnena religion, filosofi och svenska. Hon har också varit pastor i Equmeniakyrkan. Första delen om Pastor Viveka, Pastor Viveka och tanterna, utkom våren 2016, och Pastor Viveka och hundraårsjubileet utkom på hösten samma år. Tillsammans har de sålt i över 100 000 exemplar.

5 vinnare får boken. Svara på tävlingsfrågan nedan senast den 24 januari! Hitta svaret här!
 

1. Hur mycket kardemumma ingår totalt i Icakurirens recept "Semla på kardemummabulle"? *