Kyckling med sommargrönsaker och kryddig yoghurt

Du behöver salt svartpeppar ca 100 g kycklingfilé eller urbenat lår olja ca 3–4 dl djupfrysta sommargrönsaker Tillbehör: 1/2 dl yoghurt 1 msk sweet chili...

Tillagningstid: 30 minuter
1 portion

Du behöver

  • salt
  • svartpeppar
  • ca 100 g kycklingfilé eller urbenat lår
  • olja
  • ca 3–4 dl djupfrysta sommargrönsaker
  • Tillbehör:
  • 1/2 dl yoghurt
  • 1 msk sweet chili sauce
  • 1–2 krm ingefära
  • valfri frukt

Gör så här

1
Salta och peppra kycklingdelen. Grilla eller stek den i panna.

2
Woka grönsakerna i lite olja. Salta och peppra.

3
Blanda yoghurten med chilisåsen och ingefära. Smaka av med salt och peppar.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top