Helgens middag: Kryddig kyckling, fruktsallad och nachos med krabba

Smakrik kycklingfilé med matigt råris och majskräm är god inspiration från varmare breddgrader. Avsluta med tropisk frukt och maräng.

Helgens middag: Kryddig kyckling, fruktsallad och nachos med krabba
Foto: Lee Kearney
Nachos med krabba
Förrätt

Nachos med krabba

30 minuter   Recept från Icakuriren.se
Kryddig kyckling med majskräm
Huvudrätt

Kryddig kyckling med majskräm

1 timme   Recept från Icakuriren.se
Fruktsallad med maräng
Dessert

Fruktsallad med maräng

1 timme   Recept från Icakuriren.se

Gott att dricka till

Läskande lageröl eller veteöl smakar ljuvligt till de exotiska kryddorna. Servera dem väl kylda.

Lager 30111 Kellerbier, 5,9 %, Sverige, 21:90 kr för 330 ml.

Veteöl 88218 Poppels Witbier, 4,7 %, Sverige, 19:90 kr för 330 ml.

Alkoholfritt 1922 Weihenstephaner HefeweissbierAlkoholfrei, 0,4 %, 14:90 kr för 500 ml.

Dryckestips Charlotte Sjögren sommelier