Linssallad med varmrökt fisk

Du behöver 600 g varmrökt fisk 250 g små tomater blandade 2 st avokador knippe rädisor 100 g blandad sallad sköljd 1 st burk färdigkokta...

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 600 g varmrökt fisk
  • 250 g små tomater blandade
  • 2 st avokador
  • knippe rädisor
  • 100 g blandad sallad sköljd
  • 1 st burk färdigkokta linser ca 400 g
  • 1 dl matyoghurt
  • 3 msk grön pesto från burk
  • 1 dl pumpafrön
  • gräslök

Gör så här

1

Se till att fisken är fri från skinn och ben och plocka den i bitar. Dela tomaterna. Dela avokadorna, ta bort skal och kärnor och skiva dem. Ansa rädisorna och dela dem.

2

Lägg upp sallad på ett stort fat och strö över linser. Lägg på tomater, avokado, rädisor och fisk.

3

Ringla över yoghurt och sedan pesto, eller servera vid sidan av så att var och en kan ta själv. Toppa med pumpafrön och klipp över lite gräslök.  

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top