Tittarfavoriten Bonusfamiljen får ännu en säsong

Säsong två har premiär den 29 januari 2018, och efter det får Bonusfamiljen även en tredje säsong.

Vi var många som fastnade för SVT:s relationsdrama Bonusfamiljen som hade premiär i vintras. Redan när det sista avsnittet av första säsongen sändes stod det klart att det skulle bli en säsong två – som redan var inspelad.

Nu avlsöjar SVT att det blir även en tredje säsong av den populära serien. 

Serien lyckas på ett oslagbart sätt berätta om både det krångliga och det roliga med att leva i en bonusfamilj, något som var tionde familj i Sverige numera gör. En succé som Bonusfamiljen får man när man lyckas träffa publiken rakt i hjärtat – självklart vill vi se en tredje säsong, säger Anna Croneman, programchef på SVT Drama, i ett pressmeddelande. 

Preliminär start för säsong tre är våren 2019, medan säsong två har premiärdatum 29 januari 2018. 

Tidigare har det avslöjats att säsong två kommer ta sin början mer än sex månader efter slutet av första säsongen. Lisa (Vera Vitali) och Patrik (Erik Johansson) har nu fått en bebis och det är dags för Patrik att vara pappaledig. Nya tillskott i serien är Regina Lund, som spelar Lisas syster Emma, och Dragomir Mrsic, som spelar kampsportaren Branco, Katjas (Petra Mede) nya kärleksintresse. 

Dessutom återkommer flera av de populära karaktärerna från säsong ett, som Martin (Fredrik Hallgren), Birgitta (Marianne Mörck), Gugge (Lill-Babs), Jan (Johan Ulveson) och Ylva (Ann Petrén).

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top