Här är årets smak på Annas Pepparkakor

För fjärde året i rad lanserar Annas Pepparkakor en tillfällig smak inför jul.

Det är inte bara Blossas glögg som testar olika smakkombinationer. Även Annas Pepparkakor släpper sedan några år tillbaka en limiterad upplaga pepparkakor inför jul. I år har de välbekanta smakerna hos pepparkakan fått sällskap av en svensk favorit – lakrits!

– Årets sötsalta pepparkaka kan bli en hit bland såväl lakritsälskare som pepparkaksfantaster! Både lakritsroten och pepparkakan har en historia av uråldrig användning. Intresset för lakrits har aldrig varit så stort som nu. En trend som tagit svenskarna med storm – som nu förenas med pepparkakan i en suverän kombination, säger Caroline Tejler, marknadschef på Annas Pepparkakor, i ett pressmeddelande. 

Annas Pepparkakor började med tillfälliga smaker år 2014. Det året smakade pepparkakorna lingon. Året därpå var den tillfälliga smaken vinteräpple och förra året kunde vi njuta av pepparkakor med polkasmak. 

Annas Lakrits Limited Edition finns i butik från oktober, med ett rekommenderat pris på ca 15,90 kr.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top