Nostalgitripp – Nokia 3310 kan vara på väg tillbaka

Du som tycker att mobiler var bättre förr blir nog extra glad över att höra att klassikern Nokia 3310 väntas göra comeback.

Goda nyheter för alla som tröttnat på usel batteritid och skärmar som spricker alldeles för lätt. Nu kan den gamla klassiska Nokia 3310 vara på väg tillbaka, skriver The Independent.

På teknikmässan Mobil World Congress i Barcelona så väntas HMD Global Oy, ett finskt bolag, presentera sina nyheter. Bolaget är också ägare till Nokia, och en av nyheterna kan få lite mer uppmärksamhet än de andra. 

Nokias 3310 väntas återlanseras. Telefonen kom ut 2000 och ersatte den tidigare modellen 3210. Mobilen är känd för lång batteritid och att den är rejält stöttålig. 

Telefonen kommer kosta ungefär 500 kronor, och säljas som en alternativ andra telefon till de som minns den klassiska 3310:an.  

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top