Magnus Ugglas låt till sin son har setts av en kvarts miljon

Magnus Uggla har lyckats knåpa ihop ännu en hitlåt. Med den här liveversionen av låten "Världen är din" har han fått Facebook att koka i veckan.

Över en kvarts miljon har redan sett liveframträdandet av “Världen är din”, där Magnus Uggla på ett finstämt sätt vänder sig till sin yngste son Ruben. Nästan 5000 kommentarer hyllar nu låten på Facebook. Det måste vara en fantastisk känsla för Magnus Uggla, som så ofta har varit musikrecensenternas hackkyckling. Den som lyssnade på hans sommarprat i år vet vad jag menar. Lyssna på det riktigt bra sommarpratet här och tyck också till om låten här nere. 

"Världen är din" i en helt ny version. Du kommer inte att tro det som händer i klippet. Dela gärna om du håller med, om inte dela ändå…

Posted by Magnus Uggla on Sunday, October 16, 2016

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top