170222_Stina_Wollter_12A3687_162941.jpg
Stina Wollter: "Dagligen läser jag att jag är ful och äcklig"
626
Konstnären och kroppsaktivisten Stina Wollter väcker känslor. Nu är hon aktuell i TV4-underhållningen Let's dance. – X-Large på bästa sändningstid, konstaterar hon nöjt.
helgmeny-puff.jpg
I helgen blir det våfflor till dessert – så klart
12
Vi tar ett nytt grepp om caesarsalladen och gör den matigare med rostade rotsaker. Dressingen, däremot, är bra precis som den är. Till dessert våfflor, lagom till våffeldagen.
YTo2OntzOjI6ImlkIjtpOjEzOTYwMzY7czoxOiJ3IjtpOjEwMjA7czoxOiJoIjtpOjk5OTk7czoxOiJjIjtpOjA7czoxOiJzIjtpOjA7czoxOiJrIjtzOjQwOiJhYmUxMDljYWNlZDRjMWY2NTY3ZDY2YTNhNmVmOWQwMTQ2ZWI4MDMyIjt9.jpeg
Den virtuella vårdcentralen – framtidens läkarbesök?
9
Sedan ett par år tillbaka har du tillgång till en läkare i fickan. Ja, bokstavligt talat. De digitala vårdtjänsterna, som apparna "Min Doktor" och "Kry", gör det möjligt att träffa en läkare via telefonen.
vardagsmeny-puff
Vardagsmenyn: Lyft smaken med fetaost
19
Fetaost är klassisk i grekisk sallad men lyfter också många andra rätter. Blanda den i färs, smula den på pizzan eller marinera den för extra smak.
kullbergflow.jpg
Fredrik Kullberg: "Tyskland – ett Sverige för vuxna"
14
"Förlåt, alla tyskar, om jag någon gång uttryckt mig fördomsfullt om Ordnung, hockeyfrillor och hänsynslöst paxande av solstolar."

Fler Recept